sábado, 6 de agosto de 2011

Agost 2011

Manuel estubo de vacaciones por la Molina acompañado de buena compañía :P


La crónica del Manel: desde el 16 al 31 d’agost he estat a Peñiscola. He tingut temps de tot, descansar, piscina, caminar i tambe molta bicicleta, per aixo aquestes vacances les he titolat: PEÑISCOLA: VACANCES I BICICLETA. Repartit entre 9 dies del 15 que h’estat he fet 382 kms. tots per carretera.







La Resta d'Agost J.Olivella ha estar a Sant Quinti de Mediona on ha fet varies rutes, al poble hi han 3 rutes de diferents nivells, una que circula per dintre del poble, la R2 és pels voltans del poble molt maca y recomenada i la R3 autèntica ruta BTT, curta pero es necesita un nivell mitja-alt.
Desprès ha fet una mica de carretara.
SQM - Vilafranca - St. Sadurni d'Anoia - SQM.
SQM - Castell de Mediona - St. Joan de Mediona - St. Pere Sacarrera - SQM.










Dimarts 16

Jordi Olivella ha anat fins a Port Ginesta baixant pel riu Llobregat.

Diumenge 14

5 Matiners s'han aixecat aquest matí per fer una sortida pel Llobregat amb l'objetiu d'arribar al Pont del Diable. TRACK.









Dissabte 13
J.Olivella a partir de 2 tracks del grup BTT Bellvitge, que lis dona les gracies, ha fet una ruta molt maca anant fins a Viladecans i començar la pujada fins a Begues on ha fet la paradeta. Desprès ha baixat fins un punt que ha seguit un altra track per arribar a Sant Climent i desprès a Sant Boi on ja coneixia el camí fins a L'H.





















Dijous 11









Manel i J.Olivella van anar a Casa Blanca i van tornar pel Camp del Espanyol. Uns 80 km.






















Dimecres 10

J.Olivella va pujar a la Ermita de Sant Ramón on va disfrutar d'unes magnífiques vistes.


















Dimarts 9








Fins a Port Ginesta van anar el Manel i el Jordi Olivella per carretera. 64 km. Una sortida per fer rodament i kms.









Diumenge 7













Diumenge perfecte per sortir en bici. El motiu el poc sol que esta fent aquest dies.




Crònica de la sortida que ha fet el Manel : Avui, aquest mati, he sortit solet (en aquest cas no val la dita de és millor sol, que mal acompanyat). He anat fins Les Botigues de Sitges, i a la tornada he entrat per la Gran Via i he anat fins Montjuic. He fet 74 kms. També per no perdre el costum, ha plogut una mica, a la platja de Castelldefels, avui no m'he quedat com un pollet.

















Crònica de la sortida que ha fet el Jordi Olivella : Jo avui he fet la ruta dels restaurants o llocs per fer un bon àpat per Collserola. Perquè dic això perquè he passat per 6 llocs on he pogut fer una paradeta a menjar alguna cosa :P. 55 km de Puja i baixa.












Dissabte 6









Començem l'Agost amb molts de vacances. Com ja sabeu el president os ha desitjat bones vacances. Feu molts Km's aquest estiu i disfruteu de la muntanya i les platges.









Avui dissabte dia 6 de juliol de 2011, a les 7,30 hores del mati, s'han trobat el Xavier Safont, el seu fill Victor i Manel per fer un tomb amb bicicleta. Han anat a la Platge de El Prat i a la desembocadura del Llobregat, al Mirador de Bunyola. Han fet al voltant de 42 kms.




Aquesta sortida ha tingut dos estrenes, una la nova bici BTT, la Orbea Sport Sherpa, del Manel i la nova equipacio de Matiners, encara que el maillot no es el definitiu.